Jump to content

Welcome to ArenaCS
Inregistreaza-te acum pe forum, ca sa poti accesa functionalitatiile lui pe deplin. In cazul in care ai cont, da un click aici Logheaza-te - in cazul in care n-ai cont, da click aici Creaza-ti un cont doar cu un simplu click, gratuit!
Photo

În stare de avarie! » HCM Constanţa ar putea juca azi ultimu


No replies to this topic

#1
oNNeaTTza*

oNNeaTTza*

  Utilizator interzis

 • PipPipPipPip
 • Group:
  Members
 • Posts:
  1,098
 • Member Number:
  2812
 • Joined:
  03-July 13
 • Reputation:
  45
  MENTION


  Posted Image
  Braşov ar putea reprezenta ultima haltă din drumul campioanei HCM Constanţa. Oraşul de sub Tîmpa găzduieşte azi, de la ora 17:00 (în direct Digi2), primul meci oficial al sezonului, Supercupa României, în care deţinătoarea titlului şi a Cupei României se va duela cu obişnuita rivală, Ştiinţa Bacău.

  Chinuită de probleme financiare, formaţia pregătită de Zvonko Sundovski a început să se destrame, astfel că lotul pentru partida de azi numără doar 14 jucători. Neplătiţi de patru luni, macedoneanul Branislav Angelovski şi secundul Alexandru Buligan au decis să părăsească echipa, exemplul lor fiind preluat de cele trei achiziţii importante din această vară, spaniolul Javier Humet, croatul Nikola Kedzo şi sîrbul Goran Bogunovici, cărora clubul constănţean nu le-a achitat taxele internaţionale de transfer. În plus, portarul Mihai Popescu şi pivotul Albert Cristescu sînt accidentaţi, iar pivotul muntenegrean Mladen Rakcevici nu are drept de joc. În aceste condiţii, HCM Constanţa se bazează pe garda veche, însă şansele de a cuceri a patra Supercupă din istoria clubului s-au micşorat considerabil. "Câteodată, banii nu sînt aşa de importanţi, mai ales că la mijloc este un trofeu", a mărturisit căpitanul Laurenţiu Toma.

  Ştiinţa Bacău s-a întărit considerabil în această vară, aducîndu-i din Spania pe antrenorul Mateo Garralda, care a jucat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice, dar şi pe extrema dreaptă Masachs Gelma, fost cîştigător al Ligii Campionilor. Moldovenii speră să oprească supremaţia constănţenilor pe plan intern.


  Şansele constănţenilor de a se salva de la desfiinţare se leagă de o decizie a Consiliului Local Municipal Constanţa, care ar putea să acorde un ajutor în cadrul şedinţei programate de 28 august. Curtea de Conturi a blocat sprijinul financiar oferit de Consiliul Judeţean la începutul anului, în valoare de 4 milioane de lei. HCM aşteaptă o mînă de ajutor şi din partea Guvernului, care ar fi trebuit să modifice legea prin care autorităţile locale pot susţine sportul, dar acesta nu va veni prea curînd. "Ministerul Sportului şi Tineretului încearcă să găsească o soluţie şi de aceea am vorbit cu Departamentul Juridic, pentru a vedea dacă putem modifica un ordin semnat de Florian Gheorghe în 2006", a explicat ministrul Gabi Szabo.  Sursa: gsp.ro  Reply to this topic    


  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users