Jump to content

Welcome to ArenaCS
Inregistreaza-te acum pe forum, ca sa poti accesa functionalitatiile lui pe deplin. In cazul in care ai cont, da un click aici Logheaza-te - in cazul in care n-ai cont, da click aici Creaza-ti un cont doar cu un simplu click, gratuit!
Photo

SHERLOCK HOLMES NEMESIS


No replies to this topic

#1
duduftw

duduftw

  User nou

 • Group:
  Members
 • Posts:
  2
 • Member Number:
  3323
 • Joined:
  06-November 13
 • Reputation:
  0
  MENTION


  Posted ImageDescriere: Continuam seria jocurilor de aventura cu jocul Sherlock Holmes iar de data asta avem seria Nemesis. Jocul este al 4-lea din seria sa, este produs de catre Frowares si publicat de catre Focus Home Interactive.

  Platforma disponibila este Microsoft Windows Pc iar modul disponibil este cel de singleplayer.De data asta Sherlock Holmes ancheteaza cazurile popularului hot Arsene Lupin si va incerca sa il opreasca.

  Arsene Lupin nu este un hot oarecare deoarece el a furat mari bijutirii si comori iar de data asta pentru a fi prins este nevoie de detectivul nostru.

  Tu il vei controla si ajuta pe Sherlock sa descopere indicii, sa interogheze martorii si sa afle care va fi urmatoarea lovitura a hotului. Grafica este una la fel de bine pusa la punct ca in seriile precedente iar intro-urile video sunt la fel de simpatice.

  Posted ImageCerinte Minime:

  Procesor: 1.5 GHz
  Ram: 512 MB
  Placa Grafica: 128 MB
  Spatiu HDD: 2 GB

  Video:  Posted ImageVideo: http://www.youtube.c... ... wbPftf4sps  Posted Image Download:

  DOWNLOAD

  Sursa: http://jocuri20.com/  Reply to this topic    


  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users